12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Гледате колите и парите ми, но не...

Флойд Мейуедър реши да даде съвет на бойците и феновете,...

Албена Вулева се съблича за пари

отпечатай новината

22.07.2021 15:05 | Видян 3352 пъти

Албена Вулева се съблича за пари

Албена Вулева изчезна от публичното пространство, а преди години активно дефилираше с островърхите си коментари и писания. Бившата тв водеща, която всички помнят със скандални репортажи и поведение, сега хвърли страшна бомба за себе си.

Към днешна дата устатата блондинка е много далеч от медиите. Вече не е толкова активна и в социалните мрежи. За сметка на това обаче, не спира да публикува свои еротични снимки и видеа срещу заплащане, за които ви информирахме още миналата година.

undefined

Вулева е част от непрекъснатото популяризираща се платформа OnlyFans, където секси кадрите й са достъпни само за потребителите, заплатили желаната от нея такса - в случая 10 долара, срещу които съдържанието е видно в рамките на месец.

В профила си 45-годишната Вулева има 95 публикации и често позира с екстравагантни тоалети и бижута. Разбира се, както и навсякъде другаде, и в този случай се намират недоброжелатели, които публикуват кадрите, за които русата фурия иска пари, в други интернет платформи като фейсбук и инстаграм, пише "Телеграф".

undefined

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !