Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Джоли позира боса върху покривите на Италия

отпечатай новината

05.08.2021 15:49 | Видян 1226 пъти

Джоли позира боса върху покривите на Италия

Ех, тази Италия, Ех, тази Анджелина. Една невероятно добра комбинация, на която се наслаждаваме благодарение на новата фотосесия на актрисата. Романтичните кадри са направени по покривите на Венеция, а Анджелина изглежда по-свободна, щастлива и красива от всякога. Актрисата, която е с децата си на почивка в Италия, импровизирано застана пред фотоапарата на JR за една нережисирана, спонтанна и без нарочен стайлинг фотосесия, пишат от сп. "EVA".
 
Джоли е заложила на модерната този сезон рокля-кафтан, с която се снима преди време и във фотосесия за британския Vogue. През деня за обиколката с децата из Венеция бе допълнила тоалета с обувки на Dolce & Gabbana, но за фотосесията тя се разхожда грациозно и внимателно върху горещите покриви на красивия град, но напълно боса.
 
Преди да отиде в Италия, Анджелина и децата бяха на едноседмична почивка и в Париж. Изглежда, че европейската обиколка на семейството продължава, а Джоли винаги е споделяла, че се чувства много добре именно по тези географски ширини.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !