Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Памела Андерсън все още носи банския си от "Спасители на плажа"

отпечатай новината

21.08.2021 01:57 | Видян 2090 пъти

Памела Андерсън все още носи банския си от

Холивудската актриса Памела Андерсън може да се похвали с великолепна фигура, която почти не се е променила през последните 30 години. Пам е вече на 54 години, но все още облича прословутия си червен бански, с който стана известна благодарение на сериала "Спасители на плажа".
Памела Андерсън
Ако сте фенове на Памела, едва ли сте забравили нейната героиня Джей Джей Паркър, която тичаше на забавен кадър по плажовете на Малибу, облечена в изрязания червен костюм за плуване.

„О, имам един бански, който си пазя в горното чекмедже на гардероба! Все още ми стои добре. От време на време го обличам за да забавлявам приятелите ми и ако се наложи им правя изкуствено дишане“, признава през смях една от най-сексапилните жени на планета.
Памела Андерсън
Неотдавна се разбра, че звездата е обявила за продажба къщата си, която построи преди повече от 20 години в Малибу. Памела Андерсън потвърди, че е напуснала САЩ, за да се установи за постоянно в Канада, нейната родина. „Ще ми липсват най-вече момчетата ми“, каза тя за синовете си Брандън и Дилън, които остават да живеят в Лос Анджелис.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !