Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Ивайло Захариев и Станислава отлагат медения месец

отпечатай новината

04.10.2021 10:22 | Видян 1363 пъти

Ивайло Захариев и Станислава отлагат медения месец

Преди седмица Ивайло Захариев и Станислава Славчева, които са двойка от две години, вдигнаха много романтична киносватба в столицата, чийто кадри предизвикаха много вълнение в социалните мрежи.

Актьорът взе своята булка с кабриолет, пременен в стилен смокинг и папийонка и двамата приковаха погледите на паветата край храм "Алексаднър Невски". След сватбата им логично би трябвало да следва меден месец, но както се оказва - той ще почака.

undefined

"Искаме да пътуваме много, но това, което се случва по границите заради пандемията, ни спира засега. Но ще го направим догодина така", сподели Захариев в ефира на Нова телевизия тази сутрин. А Станислава, която работи като специалист в голяма компютърна компания, се размечта и каза - представям си как с Ивайло сме в двуместен кабриолет и обикаляме край морето, но това ще стане след време, когато децата пораснат. 

Двамата първо ще посетят града на любовта - Париж, а екскурзията им е подарък от кумовете им - актьорът Ники Станоев и приятелката му Наталия Живкова. Известно е, че от предишните си връзки Ивайло и Станислава имат деца - той се радва на двама сина, а тя - на дъщеря. Дали мислят и за още едно общо дете обаче, само времето ще покаже, като засега двамата отвръщат с усмивка. И въпреки че отскоро са семейство, и двамата са вече в работен режим. "Мислим по много съвместни проекти", загатна само актьорът и добави, че един от тях е свързан с комиксите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !