12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Динко върти бизнес с компаньонки в Нидерландия

отпечатай новината

31.10.2021 10:52 | Видян 1996 пъти

Динко върти бизнес с компаньонки в Нидерландия

Динко Вълев от Ямбол, който стана известен с прозвището "Ловеца на бежанци" върти бизнес с жрици на любовта в Амстердам, а тиражираната новина предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Динко вербувал момичета най-вече от градовете Ямбол и Кърджали, след което им уреждал витрина в Холандия. По тази причина му се налага да пътува ежемесечно, за да му отчитат пари и да ги контролира.

"В момента за него работят 12 момичета в Амстердам. Въртят се на смяна по 6, за да почиват. Доста сериозни пари му докарват", пише "Уикенд".

Според тиражираните информации към днешна дата Динко Вълев, който е известен в родния си град и спрякора си Бозавия, разполага с над 6 витрини в Нидерландия, които са регистрирани легално на името на български турчин, който се занимава със същия бизнес и в Германия, а двамата са в съдружие от години. В Холандия е трудно да се намери постоянна квартира и се изисква да бъде изтъкната причина за престоя там. Цената на една витрина дневно пък е 150 евро.

Така, за да не се вкарва в преразход и да не плаща голям данък на витрините, ямболският хитрец регистрирал проститутките като администраторки и камериерки. На девойките пък ловецът на бежанци обещавал минимален месечен доход от 4 000 евро месечно. "Те винаги си го докарват, защото един сеанс струва 50 евро", казва информаторът ни. По-елитните ескорти Динко пък изпращал на крупни бизнесмени, пише още изданието.

Един от най-верните му клиенти има строителна фирма в Холандия и е изградил общежитията на част от големите холандски университети. Нидерландецът имал фетиш към момичета от балканския полуостров и бил готов да плаща крупни суми, за да си уреди секс с жена от Балканите. Сред най-верните жрици на любовта на ямболския бизнесмен обаче е Вероника Никофорова от Перник, която е и негова любовница. "Тя е маман и контролира останалите момичета".

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !