Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

В реалния си живот нямам потребност да разделям хората на лагери: Цветелина от "Фермата"

отпечатай новината

10.11.2021 11:49 | Видян 2374 пъти

В реалния си живот нямам потребност да разделям хората на лагери: Цветелина от

Цветелина Лозанова сбъдна мечта с участието си в тазгодишния сезон на "Фермата", а коментарите за нея съвсем не бива да се въртят основно около флирта й с Виктор, който неизбежно привлече вниманието. Защото всъщност красивата брюнетка, за разлика от много други, е човек, който обича да излиза от зоната си на комфорт, амбициозна е и със сигурност достатъчно финансово независима, за да се оглежда само в по-заможни мъже, както предположиха мнозина в социалните мрежи.

До тези изводи ще достигнете лесно от това, което самата тя споделя пред нас. Разговорът с Цвети е повече от откровен и пълен с неподозирани емоции, които със сигурност тепърва ще следват любопитно продължение.

- Цвети, какъв паралел си правиш между реалността сега и живота във „Фермата“?

- Когато излязох от „Фермата“ не съм имала почивка, защото веднага се върнах на работа. Паралелът, който си правя, е, че в натоварения свят, в който живеем отвън, имаме много повече психическа умора, а във „Фермата“ определено успяваш да си починеш от социалните мрежи, от телефоните, от всичко, което натоварва по някакъв начин психиката ти. Но пък имаш физическата умора, която липсва в градския живот.

- Липсваше ли ти нещо в начина на живот във „Фермата“? Конкретни удобства може би?

- Нищо не ми е липсвало във „Фермата“, което да мога да заменя в реалния живот. Условията там по никакъв начин не са ми пречили – нито къде спим, нито къде се къпем. Всичко беше страхотно, въпреки че за мен е много различно, защото никога не съм живяла по този начин. Но определено ми хареса. Има някакъв чар в това. А когато определени удобства са сведени до минимум, имаш възможността да се замислиш и да си дадеш равносметка за много по-различни неща. Аз определено съм се насладила на всеки един миг във „Фермата“. Най-хубавият ми момент, например, беше, когато станах ратай сама. И тогава успях да чуя мислите си. Това беше най-хубавата ми седмица там. Затова казвам, че тези условия си имат своите предимства.

undefined

undefined

- А разочарование имаше ли?

- В моя реален живот аз нямам потребност да разделям хората на лагери. Смятам, че можеш да научиш много неща от всеки един човек. И когато има положителни качества, е добре да му ги признаеш. Във „Фермата“, въпреки че бяхме влезли с кауза, имаше едно такова разделение на лагери, което аз лично, въпреки че бях по-близка с хората от единия лагер, в реалния си живот не бих подкрепила. Главно заради това, че когато хората са обединени и се наслаждават на положителното, случват нещата по-лесно. Същото мога да кажа и на хората, които коментират шоуто отвън с постоянни негативни коментари – независимо дали мен или някой друг от участниците. Животът би бил много по-лесен, ако се съсредоточим върху положителното.

- Ти влезе с визитка, в която се казва, че не понасяш лицемерието, евтините интриги и злоупотребата с търпението. Тези неща обаче, е почти невъзможно да не се проявят в даден момент във всеки един човек, особено пък в условия на състезание. Съгласна ли си? Освен това има и доста остри коментари в социалните мрежи в тази посока.

- Има моменти, в които ти забравяш, че камерите работят и изказваш мнението си изключително остро – и това може да се приеме в случая като интрига. Лично аз във „Фермата“ за себе си бях абсолютно искрена с всеки един човек. Не съм усетила и към мен да има интрига.

Осъзнавам, че няма как, влизайки в такова риалити, да се срещнеш само с положителни или само с отрицателни коментари след това. Благодаря на всички, които изписаха едни хубави и положителни коментари за мен. А на тези, които написаха негативните – също им благодаря, не бих казала обаче, че аз се откривам в тях. Да, хората може би са видели някакви грешки, може би за тях това са болезнени теми, които не са приятни, но аз знам коя съм, колко щастлива съм била във „Фермата“, колко щастливи са били хората вътре, така че гледам да не обръщам толкова внимание на негативни коментари.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !