Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Емрах Стораро плаши с бой фенове

отпечатай новината

22.12.2021 11:26 | Видян 1008 пъти

Емрах Стораро плаши с бой фенове

Малкият син на Тони Стораро - Емрах, който също като големия му син Фики се изявява като фолкпевец, заплашва с бой свои фенове. Че са получавали заплахи от него се жалват в социалните мрежи "ловците на автографи". 

Един от тях, Веселин Любенов, скандализира с последната си публикация във Фейсбук, където изля цялото си негодувание от отношението на Стораро=младши към него. 

undefined

„Жалко, че брат му е толкова скромен, печен, добър и уважителен, тоя не е никога! Ще ходя и с него да се снимам с удоволствие и кеф и после ще ме заплашва: ще те пребия и т.н. Чак ми пише на лично съобщение, и то не само на мен и на други фенчета: Свали тази снимка. Не се харесвам, и дрън-дрън, че не се харесвал. На едната снимка косата, на другата ръката, че не му е мускулеста“, пише Веселин в мрежата. 

Любенов пише още: „Иначе пише и отговаря на фенове, че обичал да се снима и нямало проблеми да качват всякакви снимки. Да бе, да. Кой лъже, нали имам скрийншот на мен и други фенове с чатове да се изтрият снимките, че не знам коя част на тялото си не харесвал, а иначе пише и казва навсякъде, че без фотошоп се качва“.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !