Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Ева Лонгория и съпругът й напускат Холивуд в името на сина им

отпечатай новината

29.04.2024 12:24 | Видян 293 пъти

Ева Лонгория и съпругът й напускат Холивуд в името на сина им

Ева Лонгория и съпругът й Хосе Бастон напускат Лос Анджелис за живот в Испания поради опасения, че петгодишният им син Сантяго ще бъде „всмукан в холивудския цикъл“, ако не избягат от Щатите, твърдят запознати.

49-годишната актриса и мексиканският бизнесмен Хосе, на 56, наскоро намалиха цената на апартамента си с осем спални в Бевърли Хилс от 22,8 на 18,9 милиона долара - и вече започнаха да транспортират вещите си до наскоро реновирания си дом в Марбея, Испания.

„Ева и Хосе напускат Лос Анджелис завинаги и отново обявиха дома си за продажба“, каза източник ексклузивно за DailyMail.com.

„Те го свалиха от пазара през юни, но наскоро го пуснаха отново за $4 милиона по-малко през февруари, защото те просто са готови да излязат.“

Това все още е с 5,4 милиона долара повече от това, което са отделили за закупуването на къщата от 11 000 квадратни фута през 2017 г.

„Те вече изпращат вещите си там и това не е нещо, за което ще променят решението си.

„Те искат да отгледат сина си на място, където ще бъде заобиколен от природа и красота, а не да бъде всмукан от целия холивудски цикъл.“

Източникът добави: „Те се местят в дома си в Испания на пълен работен ден и двамата са толкова развълнувани от това. Тя е имала всичко, което е искала в Холивуд.

Звездата от „Отчаяни съпруги“ – която се омъжи за Хосе през 2016 г. – закупи мегаимение с шест спални и седем бани в Марбея в началото на 2023 г., като двойката нае архитект и интериорен дизайнер Николас Есканес, за да помогне за ремонта.

Вилата с площ от 1531 квадратни метра разполага също със закрит басейн, сауна и модерна домашна фитнес зала.

През януари родената в Тексас Ева дебютира с техния луксозен имот в списание Hello и каза пред изданието: „Първият път, когато дойдох в Марбея, преди две десетилетия, беше любов от пръв поглед. Казах си: "Някой ден ще живея тук."

„По-късно създадохме Global Gift Foundation и тук Антонио Бандерас, най-добрата ми приятелка Мария Браво и аз проведохме първата гала.“

Ева е президент на The Global Gift Foundation - организация с нестопанска цел, която има за цел да създаде положително въздействие върху живота на деца, жени и семейства, които са в нужда.

Основан е от Мария, испанска актриса, бизнесдама и филантроп, през 2013 г.

Според уебсайта мисията на нейната фондация е да „помогне на латиноамериканците да изградят по-добро бъдеще за себе си и своите семейства чрез образование и предприемачество“.

Говорейки за намирането на къщата, Ева продължи: „Преди пет години казах на Нико, който е много наясно с имотите: „Когато видиш правилното място, уведоми ме.“

„Разгледах няколко места, но нищо не беше точно това, което исках. Най-накрая, в началото на 2023 г., тази къща излезе на пазара. Нуждаеше се от ремонт, но имаше точно размера и местоположението, които търсех.

„И така, възползвайки се от факта, че бях в Барселона на снимките, слязох и го купих същия ден.“

Тя говори открито за притесненията си с Ел Ей, като каза на изданието, че е „винаги супер натоварено“ и „всъщност не е толкова бляскаво“, добавяйки: „Или съм на снимачната площадка, или на среща, или съм в задръстване... има толкова много трафик.

„И Лос Анджелис, и Марбея са близо до морето и имат прекрасно време през цялата година, но освен това не могат да бъдат по-различни.“

Тя продължи: „Нямам график тук. Дните ми са пълни с дейности – падъл тенис, плаж, обяд, напитки, общуване… всъщност те са пълни до краен предел, но с неща, които наистина ми харесват.“

Ева има испанско гражданство и през 2022 г. получи почетната титла „Дама“ поради семейните си корени, които водят началото си от испанския град Овиедо, откъдето са нейните предци.

Ходът на Ева ще я сближи с най-добрата й приятелка Виктория Бекъм, която живееше в Лос Анджелис през 2007 г., когато съпругът й Дейвид, футболна звезда, се присъедини към LA Galaxy.

Актрисата, която присъстваше, за да отпразнува 50-ия рожден ден на Виктория миналия уикенд, преди това разкри своята „неразделна“ връзка с бившата Spice Girl, признавайки, че дори имат преспиване „през цялото време“.

„Иска ми се хората да знаят колко забавна, чаровна и умна е Виктория“, каза тя пред Times миналата година. „Тя е най-смешният човек. Мисля, че тя е интроверт, но при мен е екстроверт. Ние сме неразделни.

„През цялото време преспиваме, най-вече в тяхната ферма или в Лондон. Обикновено просто бърборим цяла нощ.

Ева е най-новата знаменитост, напуснала Лос Анджелис за Испания – тенденция, която става все по-популярна.

Амбър Хърд тихо напусна Холивуд за Мадрид през 2022 г. и искаше да отгледа дъщеря си „далеч от целия шум“.

Актрисата продаде дома си в Юка Вали, Калифорния, за 1,1 милиона долара.

Ричард Гиър наскоро разкри, че е взел постоянно пребиваване в испанския град, за да бъде по-близо до семейството на съпругата си Алехандра Силва.

Актьорът от „Хубава жена“, за когото се твърди, че е купил имот на стойност 11 милиона евро, наскоро каза пред испанския Vanity Fair: „Алехандра беше много щедра да ми даде шест години живот в моя свят, така че е справедливо да й дам поне още шест години живее в нейната.

Други знаменитости, бягащи от Холивуд, включват Хилари Суонк, която пусна на пазара своя дом Pacific Palisades за 10,5 милиона долара и се премести в Колорадо със семейството си през 2021 г.

Марк Уолбърг разкри през 2022 г., че ще се присъедини към изселването от Калифорния, като напусне дългогодишния си дом в Лос Анджелис в полза на Невада в стремежа си да изгради „Холивуд 2.0“ в Града на греха.

Комикът, ММА коментатор и подкастинг икона Джо Роугън премести поддържаното от Spotify шоу, както и остатъка от живота си, в Тексас, за да „има малко повече свобода“, докато Скот Байо обяви плановете си да избяга от Калифорния през май 2023 г. цитирайки катастрофалните проблеми с бездомността и престъпността в щата.

Ева се премества в Лос Анджелис в края на 90-те години, като организира първия си първи телевизионен концерт в Бевърли Хилс, 90210, преди да се появи в сапунени опери като General Hospital и The Young and the Restless.

Четири години по-късно тя е избрана за ролята на Габриел Солис в „Отчаяни съпруги“, което я прави известно име в цялата страна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !