12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма нужда от култура в тази страна: Георги Христов

отпечатай новината

31.12.2021 11:20 | Видян 1288 пъти

Няма нужда от култура в тази страна: Георги Христов

Легендарният певец Георги Христов отново избухна с коментар в социалните мрежи, който веднага приковава вниманието. Статусът отново изкара една нощ на стената на певеца, след което бе премахнат. 

Този път Георги Христов изрази мнението си относно културата в България, но вероятно отново е проявил смелост и е решил да даде воля на собственото си мнение под въздействието на алкохола. И на трезво реши да заличи следите на написаното. 

„Hямa страна, в която хората да са толкова несигурни, омаловажавани, бедни и онеправдани. Съжалявам, култура... няма нужда от нея. Рано или късно истината е такава“, написа певецът.

Преди няколко месеца пък беше написал :За 18 месеца убихте българската култура и изкуство. Окончателно! И при светата инквизиция през 12 век толкова бързо, без съд и присъда, не се е случвало. Браво". 

Певецът страда изключително много от загубите по отменените концерти по време на пандемията. Дори си позволи да обвини Лили Иванова в това, че все намира спонсори за концертите си, докато той си плащал всичко сам.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !