Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бобоков стана шефа в Съюза за стопанска инициатива, КРИБ се тресе

отпечатай новината

02.02.2022 14:37 | Видян 1092 пъти

Бобоков стана шефа в Съюза за стопанска инициатива, КРИБ се тресе

Пламен Бобоков, известният индустриалец, който победи в съдебна битка със старата власт по нагласени обвинения за писане на смс-и покрай скандала с нахлуването на униформени в администрацията на президента, отприщил протестите през 2020 г. и Голямата промяна, стана шеф на ССИ.

 

Това е национално представителната работодателска организация Съюз за стопанска инициатива (ССИ), чийто Съвет по индустриални политики собственикът на заводи в няколко държави с база у нас оглави.

 

Напомняме, че Бобоков напусна с гръм друга национално представителна бизнесорганизация - т.нар. Конфедерация на работодателите и индустриалците в България, чийто шеф Кирил Домусчиев я въвлече предизборно във връзка с ДПС и по този начин беше руиниран имиджът й.

 

Известно е, че държавата осъди за десетки милиони лидера на КРИБ, а премиерът Кирил Петков в качеството си на министър извади част от стотиците милиони, които е наляла в бизнеса му държавната Банка за развитие при старата власт. 19 минути има информация за още неогласени заеми, която новата власт се очаква да изнесе.

 

Напомняме, че опитът да емитира облигации за 300 млн. евро на международните пазари от страна на фирми на Домусчиев не донесе резултат.

продължи >>

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !