Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Миле Китич пред развод?

отпечатай новината

04.02.2022 11:50 | Видян 2333 пъти

Миле Китич пред развод?

Миле Китич е известен босненско-сръбски попфолк певец, роден в Босна и Херцеговина. Съпруг е на певицата Марта Савич. Популярността му в България е огромна, а концертите му всеки път са пълни и за тях се говори дълго след това. 

- Как си обяснявате тази любов на българския народ към вас? С какво успяхте да спечелите верни почитатели в България?

- Не мога да опиша щастието от срещите си с българската публика. Всеки път идвам тук с голямо желание и нетърпение. Концертите ми винаги са пълни и знаят песните ми до една, което ме радва. Земен човек съм и обичам да се срещам отблизо със своите почитатели. 

- На какво се дължи тази дълга кариера без никакъв спад през годините? 

- Имам страхотни стари песни, но не лежа на това ухо - непрекъснато правя и нови, които също се харесват и стават хитове. Смятам, че на това се дължи успехът ми и фактът, че нямам никакъв спад през всичките тези 40 години на професионалната сцена. 

undefined

- Сърбите сте известни с безусловната си любов и почит към родните артисти. Дали наш български изпълнител би бил приет така, както ние приемаме вас? 

- Малко са българските изпълнители, които са популярни в Сърбия, но има такива и ги уважаваме. Мога да спомена Галена, Азис, Глория. За Азис мога да кажа, че е правил велики концерти в Сърбия, които са били винаги пълни. Но не само сърбите, българите също ни уважават. Няма българин, който да не обича сръбска музика. (смее се) 

- След успешния дует с Галена бихте ли направил още един с друга наша изпълнителка?

- Галена е моя приятелка, с която направихме страхотна песен. И смятам така да оставя нещата. Бих направил с мъж, като с Меди, например, с който подготвяме даже такава песен, но времето ще покаже дали ще се случи или не. 

- Замислял ли сте се с какво бихте за занимавал, ако не бяхте станал певец? 

- Исках да спортувам и бях в такава школа. Но щом хванах микрофона и започнах да пея,  забравих за всичко друго. На 20 години започнах да пея. И сега на 6 юни ще станат 40 години откакто пея професионално и тогава ще направя голям концерт в Белград по този повод. Ще има много колеги, които също ще се качат на сцената с мен. На 1 септември 2022 г. ще направя и такъв юбилеен концерт във Варна, където се надявам отново да се забавляваме с българската публика. 

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !