12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Поли Генова призна кои двама мъже й разбиват сърцето

отпечатай новината

07.02.2022 11:03 | Видян 1484 пъти

Поли Генова призна кои двама мъже й разбиват сърцето

За принцесата на българския поп Поли Генова, която на 10 февруари ще стане на 35 години, отминалата година се оказа една от най-успешните.

Отбеляза 30-годишен юбилей на сцената, оглави класацията за най-слушан български изпълнител и не просто зае първото място, но и третото с хитовете си Last Night и No More. Че и "отвя" Ед Шийрън.

 

Признанието е само върхът на айсберга, защото Поли отбеляза още по-вълнуващи събития. През 2021 г. роди второто си дете и дори се сгоди за бащата на децата си - Даниел и Леа Катрин, най-красивият подарък, за който някога е мечтала. Но оказва се, че съдбата може да поднесе и още дарове.

undefined

В началото на тази година Поли Генова и песента й If Love Was A Crime се класираха в престижната класация на "Евровизия" за 20-те най-добри "парти химни" от последното десетилетие. Официалният канал на конкурса в YouTube публикува видео с всички музикални произведения, които попадат в списъка. If Love Was A Crime, с която Генова ни класира на 4-то място през 2016 г., е в микса заедно с евъргрийни като Euphoria на Лорийн, Fuego на Елени Форейра, Think About Things на Daði og Gagnamagnið и Discoteque на The Roop, пише "Телеграф".

 

Не само на музикалната сцена, но и в личния си живот Поли Генова може да се похвали с редица успехи. Когато на 13 април, преди две години, на бял свят се появи Даниел Джоузеф Шартън, стана ясно, че това е мъжът на живота й. Няколко месеца по-късно, навръх Коледа, певицата обяви, че ще става майка.

С мъжа си - нидерландецът Джоузеф, Поли се запознава преди шест години на наградите на БГ радио. Тогава между тях не се случва нищо. На следващата година отново се срещат и повече не се разделят, а най-голямото щастие за нея е, че той се съгласява да живее в България.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !