12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Благо бяга в чужбина с новата си

отпечатай новината

16.03.2022 15:44 | Видян 1365 пъти

Благо бяга в чужбина с новата си

След като ви показахме какво прави вече Златка Райкова или по-точно - с кого, ето, че и бившата й изгора Благой Георгиев не губи време след раздялата.

Ексфутболистът за кой ли път е решил да започва нов живот с нова жена до себе си. Този път обаче - извън пределите на България, където очевидно няма как да избяга от въпросите за разлъката си с плеймейтката и редицата изневери преди това при останалите си бракове.


Двамата със Златка Райкова се разделиха преди месец, а причината, както се очакваше и този път, е похотливият характер на Джийзъса. Близки до Георгиев даже разкриха, че е развалил поредното си семейство заради знойна хубавица, която обаче не е позната в светските среди. Двамата се срещнали във фитнес залата и доста бързо задълбочили отношенията си, дотолкова, че футболистът взел категорично решение да напусне семейното гнездо.

За категоричния край между Злати и Благо свидетелства и факта, че от вчера той е изтрил всички снимки с Райкова от личния си профил в социалната мрежа, пише "Телеграф".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !