12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Джони Деп нарича бившата си приятелка Ванеса Паради френска изнудвачка в имейл до Елтън Джон

отпечатай новината

23.04.2022 11:55 | Видян 1275 пъти

Джони Деп нарича бившата си приятелка Ванеса Паради френска изнудвачка в имейл до Елтън Джон

Актьорът Джони Деп нарече бившата си партньорка и майка на децата му Ванеса Паради "френска изнудвачка ***" в имейл до Елтън Джон, разкри правният екип на Амбър Хърд в съда в четвъртък.

 

Деп и бившата му съпруга Хърд в момента се изправят пред горчиво дело за клевета за 50 милиона долара във Вирджиния, като звездата от "Карибски пирати" я обвини, че е отправяла фалшиви обвинения в малтретиране, което е довело до поставянето му в черния списък на Холивуд.

 

Хърд отрича да е измислил обвиненията и съди Деп за 100 милиона долара. Втората седмица в съда в четвъртък приключи с това, че на членовете на журито бяха показани видео и аудио от „епизодите на насилие“ на Деп. Правният екип на Хърд работи, за да представи Деп като излязъл от контрол алкохолик и наркоман, докато той твърди, че бившата му съпруга е била агресорът по време на ожесточените им спорове.

 

 

По време на показанията си Деп разказва пред съда, че тя го е тормозила, наричала го е с имена, заплашвала е, че ще се самоубие, ако я напусне, и е употребявала твърди наркотици по време на брака им.



В един от случаите 58-годишният Деп си спомня как 36-годишната актриса от "Аквамен" Хърд му е казала, че двете му деца - 22-годишната Лили-Роуз Деп и 20-годишният Джон Кристофър "Джак" Деп III - не го харесват и че е "лош баща".



Деп твърди, че истината е, че децата му не харесват Хърд.



Но за да се противопостави на това твърдение, екипът на Хърд споделя имейл, който Деп пише през 2013 г. на Елтън Джон по електронната поща и в който се оплаква от френския модел и актриса г-жа Паради, сега 49-годишна - с която е бил заедно в продължение на около 14 години от 1998 до 2012 г.



В имейла Деп се доверява на сър Елтън за възстановяването на майка му от здравословен проблем, след което казва на певеца, че децата му са "паднали по Хърд" и че бившата му се опитва да "промие мозъците" на децата му срещу него.

 

В сряда Деп описа приятелството си с Елтън Джон, като му призна, че му е помогнал да изтрезнее през 2013 г. и да се възстанови от "чудовището" на алкохолизма в ранните етапи на връзката му с Хърд.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !