12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Принцеса Даяна "злепоставила Уилям, като го използвала като емоционална патерица", казва автор

отпечатай новината

26.04.2022 17:20 | Видян 687 пъти

Принцеса Даяна

Принцеса Даяна се е опирала на младия принц Уилям като на емоционална патерица, се твърди в нова книга.



Кралският писател Робърт Джобсън също така твърди, че Даяна често карала Уилям да се чувства неловко, тъй като той се оказал в центъра на "войната на уелсците".



Съобщава се, че с разпадането на брака си Даяна е станала все по-неспокойна и се е осланяла на Уилям за подкрепа и е "отишла твърде далеч, като го е натоварила с проблемите си".



Г-н Джобсън пише за "Дейли мейл": "За Уилям училището беше не само забавление, но и отмора от нарастващата склонност на майка му да се опира на него като на емоционална патерица.



"По-късно дори Даяна призна, че е отишла твърде далеч, като го е натоварила с проблемите си.

 

"Беше започнала да нарича Уилям "мъжът в живота ми", а той се стараеше да я подкрепя - веднъж ѝ каза, че иска да стане полицай, за да може да я защитава. Но той е само на 10 години, когато родителите му се разделят официално през 1992 г. "

 

 

 
При друг случай писателката Бел Муни и дъщеря ѝ Кити са поканени на вечеря с принц Чарлз и Уилям.

 

 

Твърди се, че по време на партито Чарлз избухнал в песен, което накарало Кити да поговори с Уилям за това колко смущаващи могат да бъдат родителите - на което Уилям отговорил: "Татко не ме смущава, а мама".



Това означава, че училището, а именно Итън, се превръща в "убежище" за Уилям, далеч от така наречената "война на уелсците".



Въпреки това, тъй като според съобщенията Уилям се е чувствал "обременен", принц Хари винаги се е наслаждавал на свободата, на която се е радвал като дете - нещо, което е знаел, че брат му Уилям никога няма да има, твърди кралски автор.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !