Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Сложната драма на Хари и Меган "не може да отвлече вниманието" от Юбилейната годишнина: Кралски репо

отпечатай новината

02.06.2022 18:08 | Видян 847 пъти

Сложната драма на Хари и Меган

Кралски репортер разказа пред Нага Мунчети от BBC Breakfast, че въпросът за принц Хари и Меган Маркъл е бил "труден за навигация" преди празненствата за платинения юбилей.

 

Нага Мунчети разкри, че ѝ е било казано да "внимава" принц Хари и Меган Маркъл да не "отвличат вниманието" от Платинения юбилей.

 

Звездата на Би Би Си водеше предаването BBC Breakfast на живо от Бъкингамския дворец в четвъртък (2 юни), където разговаря с кралския кореспондент на Би Би Си Даниела Релф за честванията на юбилея на кралицата.



Нага попита кралския експерт за присъствието на Хари и Меган на специалното събитие на кралицата, с което се отбелязват 70 години служба на Нейно Величество на трона.



Даниела потвърди пред зрителите, че херцогът и херцогинята на Съсекс ще се появят на юбилея, ще отседнат в двореца Уиндзор и ще присъстват на церемонията Trooping the Colour в четвъртък.

 

Въпреки това тя признава пред Нага, че ситуацията с Хари и Меган е била "трудна за овладяване" преди голямото кралско събитие.



"Trooping the Colour" е историческа британска церемония, при която полкове на британската армия маршируват пред кралицата, която е почетена с поздрави, музика и полет на Кралските военновъздушни сили.



Говорейки за Хари и Меган, Нага каза: "Мисля, че е сигурно, че те ще бъдат тук. Тук ли са? Казаха ни да внимаваме да не отвличат вниманието ни от това събитие. "

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !