Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Приморски лебед: Фото на деня

Приморски лебед: Фото на деня Снимка: Здравко Василев

Принц Хари и Меган Маркъл споделят портрет на дъщеря си Лилибет за първия ѝ рожден ден

отпечатай новината

07.06.2022 16:03 | Видян 820 пъти

Принц Хари и Меган Маркъл споделят портрет на дъщеря си Лилибет за първия ѝ рожден ден

В събота дъщерята на херцога и херцогинята на Съсекс, Лилибет Даяна Маунтбатън Уиндзор, навърши една година и семейството публикува нов портрет в чест на празника.



На снимката, направена от Мисан Хариман, Лилибет се усмихва на територията на дома на Съсекс, Frogmore Cottage, по време на партито за рождения си ден. Носи праховосиня рокля и панделка върху червената си коса.



Близки роднини и приятели присъстваха на интимния и непринуден пикник в задния двор на Лилибет в Уиндзор, който включваше торта от Клер Птак от пекарната Violet в Източен Лондон. (Ptak направи и сватбената торта на принц Хари и Меган Маркъл за сватбата им през 2018 г. ) Говори се, че сред гостите са били Зара и Майк Тиндал, както и малките им деца.

 

Съсекс бяха в града, за да отпразнуват платинения юбилей на кралицата, който продължи четири дни в цялото Обединено кралство. Принц Хари и Меган Маркъл бяха видени да гледат Trooping the Colour от кабинета на генерал-майора в четвъртък. В петък двамата присъстваха на благодарствената служба в катедралата "Сейнт Пол", където Маркъл беше облечена с Dior.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !