Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Още една млада чалга звезда се тунингова

отпечатай новината

13.07.2022 13:06 | Видян 773 пъти

Още една млада чалга звезда се тунингова

Няма как да си в шоубизнеса и по-специално в чалга индустрията и да не си със силиконови гърди. Историята сочи, че това е първото нещо, в което трябва да инвестира една бъдеща фолк звезда. 

Едно от актуалните имена в бранша се престраши да легне под ножа и да бъде достойна конкуренция на колежките си, които щедро си показват прелестите в клиповете. Новата гръдна обиколка на девойката събра всички погледи, а последователите й рязко се увеличиха. 

 

С нови гърди се хвали младата надежда от музикалния лейбъл на Галин - Десита. Новите си цици тя показва в песента "Нашата", която е общо парче на Галин и всички негови артисти, а за музиката е броил 20 бона на румънския хитмейкър Кости Йонита. 

Преди няколко седмици профилът на Десита в Инстаграм беше разбит, но с помощта на специалист успя да си го върне и отново да спами социалните мрежи с провокативни кадри.

Останалите две момичета на Галин - Симона и Лидия, все още не са се престрашили да напълнят пазвата. Лидия има лош спомен от калпавия хирург, който съсипа носа й. Едва се намери друг, който да се наеме да поправи стореното. Оттогава се зарекла, че няма да пипа нищо по себе си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !