Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бенифър се завръщат в САЩ след пищен меден месец в Италия

отпечатай новината

31.08.2022 12:00 | Видян 362 пъти

Бенифър се завръщат в САЩ след пищен меден месец в Италия

Дженифър Лопес и Бен Афлек, наречени от медиите Бенифър още в зората на връзката им, кацнаха в Лос Анджелис в понеделник след едноседмичния си меден месец в Италия.

На поредица от снимки се вижда как двойката слиза от частния си самолет на международното летище в Лос Анджелис и се качва в черен джип.

Актьорът, който изглеждаше отпочинал, спря за една бърза цигара, преди да се отправят към дома си като господин и госпожа Афлек. Двойката също така съчета цветово тоалетите си в деня на пътуването. И двамата завършиха визията си със слънчеви и бели маратонки.

50-годишният Афлек и 53-годишната певица прекараха последната седмица в пътуване из Италия, за да отпразнуват втория си годеж. Влюбените гълъбчета се отдадоха на шопинг в Милано и бяха забелязани на езерото Комо, докато се наслаждаваха на известно време далеч от петте си общи деца.

Блаженството на медения месец обаче бе прекъснато, когато изтекоха кадри, на които звездата изпълнява песен за новия си съпруг по време на сватбената им церемония.

Лопес побърза да изрази разочарованието си, заявявайки, че видеото е било "взето без разрешение" и след това "продадено за пари" без съгласието на двойката.

"И който и да го е направил, се е възползвал от личния ни момент", написа Лопес в Инстаграм. "Не знам откъде всички го получавате, тъй като имахме споразумения за неразкриване на информация и помолихме всички да не споделят нищо от сватбата ни". 

Във видеото изпълнителката на "Let's Get Loud", заедно с група беквокалистки и певци, изпълнява песен за Афлек. Шоуто беше само един от свръхмодерните елементи, включени в екстравагантната сватба на двойката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !