Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Полицията отказа да пази Хари и Меган на Острова

отпечатай новината

05.09.2022 14:52 | Видян 746 пъти

Полицията отказа да пази Хари и Меган на Острова

Херцогът и херцогинята на Съсекс са се върнали в Обединеното кралство за първи път след честванията на платинения юбилей на кралицата през юни.

Вместо да използват личния си самолет, принц Хари и Меган Маркъл избраха да направят пътуването с обикновена авиокомпания, съобщава "The Independent".

Двойката ще посети няколко благотворителни организации по време на престоя си и също ще пътува до Германия за подготовката на събитието "Invictus Games 2023" в Дюселдорф.

Техен говорител потвърди пътуването им през август и каза тогава: "Принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, са щастливи да посетят няколко благотворителни организации, близки до сърцата им в началото на септември". 

Въпреки това не се смята, че те ще посетят кралицата, която в момента е в Балморал, нито ще видят някой от другите членове на кралското семейство, включително принца на Уелс и херцога на Кеймбридж.

Говори се, че са отседнали в тяхната резиденция "Фрогмор Котидж", която Хари отстъпи на братовчедка си Юджийн, когато заминаха с Меган за Монтесито. 

Хари и съпругата му отказаха на "отворената покана" на  принц Чарлз да му гостуват в неговата шотландска ваканционна къща в имението Балморал.

Принцът на Уелс увери двойката, че са "винаги добре дошли" в дома му, още преди да тръгнат към  Обединеното кралство, потвърждават източници от двореца. Новината за отхвърлената покана се появи, след като 73-годишният Чарлз беше заснет да отива сам на църква в Балморал в неделя сутринта. Вътрешни хора твърдят, че той продължава да намира подигравките на 37-годишния Хари и Меган към кралското семейство за "болезнени" и е "напълно объркан" от поведението им.

 

Полицията няма да охранява бившите херцози. Днес се очаква Меган да изнесе реч в Манчестър за равенството между половете. Двойката е помолила частни охранителни фирми да осигурят "стоманен пръстен" в Манчестър за появата им на форума на младите лидери на "One Young World", на фона на спор за това кой плаща за протекцията им на територията на Обединеното кралство, след като се оттеглиха от кралските си титли.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !