Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Синът на Тони Стораро лепна поредно срамно петно върху фамилията

отпечатай новината

21.09.2022 15:12 | Видян 3231 пъти

Синът на Тони Стораро лепна поредно срамно петно върху фамилията

Малкият син на Тони Стораро безспорно е резилът на известната фамилия. Младокът хич не си поплюва и непрекъснато се вкарва в бели, което се отразява зле на цялата рода. Оказа се, че Емрах няма нищо общо в възпитания си брат Фики, а вместо това го разказа като истинско келеме. 

Очевидци са възмутени от поведението му и най-вече от шофьорските му подвизи. Малкият Стораро доста често отпусна крака си върху газта, с което гази нагло закона и застрашава хиляди животи. Това показва и скандално видео, в което го виждаме в страшна автомобилна гонка.

Той е с много скъпо возило, вероятно същото, което Тони Стораро му купи, за да го накара да се раздели с Теди Александрова.  На клипа се вижда, че изпълнителят и конкурентът му са улучили точния момент, защото двулентовият път, по който се движат е празен.

Малкият Стораро е подкарал с бясна скорост мощен Mercedes AMG, а съперникът му се е наместил удобно в Audi и натиска газта до ламарината. 

На видеото ясно се вижда, че изпълнителят на "Евала" малко след старта изостава и всъщност до финала диша прахта на конкурента си.

Много катастрофи станаха напоследък, предизвикани от такива мамини и бащини синчета, които се мислят за богове на пътя. В социалните мрежи съветват Тони Стораро да вземе спешни мерки и да озапти сина си, преди да е отнел нечий невинен живот и да прекара собствения си такъв зад решетките

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !