Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Стефан Данаилов с нова биография

отпечатай новината

10.11.2022 17:13 | Видян 561 пъти

Стефан Данаилов с нова биография

На 6 декември на книжния пазар ще се появи пълната биография на Стефан Данаилов Игра на живот, издадена от Книгомания. Книгата се вглежда в детайлите от едно човешко пътуване във времето. Лична изповед, която се превръща в история на едно пъстро общество от чудаци, вече на изчезване. „Игра на живот е книга за и от Стефан Данаилов. За любовта и липсата на любов, за огромния копнеж по срещата с другите, по киното и театъра.

 

Това, което той разказа за детството и любовта, за въодушевлението от успеха и за тъгата по изгубените приятелства, за болката от предателствата и за благодарността от срещите, е много по-различно от онова, което другите разказват за него - и сега, когато вече го няма.


 

Всеки е свободен да споделя спомени, дори ако с тях ще нарани някого“, споделя автора на книгата, журналиста Георги Тошев. Томчето се появява в чест на 80-годишнината от рождението на легендарния български актьор, която се навършва на 9 декември. Изданието е част от предстоящата поредица събития под надслов Стефан Данаилов на 80: години любов.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !