12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Джейн Фонда, 85 г., е зашеметяваща на премиерата на 80 за Брейди

отпечатай новината

09.01.2023 11:19 | Видян 847 пъти

Джейн Фонда, 85 г., е зашеметяваща на премиерата на 80 за Брейди

85-годишната Джейн Фонда изглеждаше жизнена и щастлива, докато присъстваше на последната премиера на новия си филм "80 за Брейди" в Палм Спрингс, Калифорния.

 

Красивата актриса, която неотдавна съобщи прекрасната новина, че ракът ѝ е в ремисия, носеше черно яке върху блестящ сребрист топ, черен панталон и черни ботуши с квадратни пръсти, докато позираше с някои от своите колежки, сред които Рита Морено, 91 г. , Лили Томлин, 93 г. , и Сали Фийлд, 76 г.

В един момент четирите емблематични звезди се държат за ръце и се усмихват пред камерите.


 

Рита изглеждаше ослепително в разкроен червен топ с декоративна карфица отстрани на рамото, дълга леопардова пола и тъмночервени кадифени ботуши със заострени пръсти. Лили също изглеждаше невероятно в черен блейзър върху черен топ, черен панталон и черни обувки, а Сали изглеждаше стилно в копринено черно облекло, включващо топ с дълъг ръкав, панталон и обувки. Лили се допълни с колие, а Сали носеше очила с тъмни рамки.


 

Освен че гледаха филма за четири приятелки, които са големи фенки на звездата от NFL Том Брейди, четирите страхотни дами излязоха на сцената, за да зададат въпроси и да отговорят на публиката. Те се смееха и разказаха за създаването на уникалната функция в разгара на популярността на Том.


 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !