Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Обърканият принц Хари твърди, че Даяна му е подарила Xbox през 1997 г. - но той е пуснат през 2001 г

отпечатай новината

12.01.2023 11:46 | Видян 880 пъти

Обърканият принц Хари твърди, че Даяна му е подарила Xbox през 1997 г. - но той е пуснат през 2001 г

Принц Хари изглежда е леко объркан от подаръка, който твърди, че му е бил купен от принцеса Даяна преди трагичната ѝ смърт.

В дългоочакваната си автобиография "Spare" херцогът на Съсекс разказва, че леля му, сестрата на Даяна, лейди Сара Маккоркодейл, му е връчила подарък.

13-ият рожден ден на Хари е на 15 септември 1997 г. , само две седмици след като майка му губи живота си в автомобилна катастрофа в Париж.

Разказвайки за деня, принцът казва, че му е било позволено да избере два вкуса сорбе и е избрал касис и манго, защото са били "любимите на мама".

Хари обяснява, че е бил помолен да си пожелае нещо и е мислел за Даяна, когато "от нищото" се появява леля му Сара с кутия.


 

Той разкъса опаковъчната хартия, надникна вътре и видя, че е получил Xbox.

Според Хари леля му Сара разкрила, че Даяна е купила конзолата за игри за него малко преди смъртта си, докато е била в Париж.

Хари казва, че е бил развълнуван от подаръка, защото обичал видеоигри.

В "Spare" той пише: "Това е историята. Тя се появява в много разкази за живота ми като евангелие и нямам представа дали е вярно. Татко каза, че мама си е наранила главата, но може би аз съм бил този с увреждане на мозъка? Най-вероятно това е защитен механизъм и паметта ми вече не записва нещата така, както някога. "

Изглежда, че Хари може да се обърка, тъй като Xbox всъщност е наличен за закупуване едва четири години по-късно.

Пуснат на пазара през 2001 г. , Xbox беше първото влизане на Microsoft в света на конзолните електронни игри, което го постави в пряка конкуренция с PlayStation 2 на Sony и GameCube на Nintendo.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !