Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Реакцията на кралското семейство на мемоарите на принц Хари е показателна

отпечатай новината

20.01.2023 17:39 | Видян 723 пъти

Реакцията на кралското семейство на мемоарите на принц Хари е показателна

Предвид разкритията на разгневения принц - както в книгата му "Резерва", така и в рекламните му медийни изяви - мнозина бяха любопитни как ще се справи кланът със завръщането си в публичното пространство след празниците.

На въпрос на американския комик Стивън Колбърт миналата седмица принц Хари заяви, че "разбира се" семейството му, както и британските медии, водят активна кампания за подкопаване на книгата му. Кралската особа добави: "След 38 години те разказаха своята версия на историята. Това е другата страна на историята и в нея има много неща, които може би карат хората да се чувстват неудобно и да се страхуват. "

Реалността обаче не е толкова черно-бяла. Разбира се, много британски вестници все още често публикуват заглавия, в които се използват звукови хапки от коментатори. Но няма много доказателства за координирани усилия от страна на армия от неназовани дворцови източници, както твърди Хари, за развенчаване на оплакванията му. И, разбира се, дворецът продължава да мълчи, когато се повдигне въпросът за книгата.

Видяхме, че Уиндзорите се впуснаха в много разходки и срещи, докато поемаха първите си ангажименти за годината.

Крал Чарлз и принцът и принцесата на Уелс дадоха старт на събитието два дни след излизането на "Резерва" на книжния пазар. В Шотландия монархът се смееше от сърце с обществеността по време на посещение на местно обществено пространство, чиято цел е да се бори със самотата в селските райони.

Същия ден Уилям и Кейт изглеждаха спокойни, докато посещаваха новата Кралска университетска болница в Ливърпул и благотворителната организация за психично здраве Open Door в Мърсисайд, Северна Англия. Нямаше никакви признаци на видима тъга заради недоволния им роднина в Калифорния, а въпросите, отправени към двойката, дали са били "наранени от коментарите в книгата на Хари", останаха без отговор.

През изминалите дни висшите кралски особи имаха ангажименти в училища, младежки благотворителни организации и други кралски патронажи.


 

На снимката:Крал Чарлз III се подписва в книгата за гости по време на посещението си в Aboyne Community Shed в Абойн, Шотландия, на 12 януари.


 

Andrew Milligan/AFP/Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !