12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Кари Брадшоу на ретропазар в Париж

отпечатай новината

31.01.2023 09:44 | Видян 443 пъти

Кари Брадшоу на ретропазар в Париж

Кари Брадшоу на Сара Джесика Паркър носи все повече винтидж тоалети в продължението на сериала Просто ей така… Тя се спря на роклят на Oscar de la Renta от 70-те, както и костюм на Jean Paul Gaultier от 90-те. Тя също се разрови и в собствения си гардероб (вижте нейните ботуши Chanel и нейната прочута багет Fendi с лилави пайети), а също носи и  преработени винтидж аксесоари от базирания в Ню Йорк дизайнер Converted Closet. По време на снимките на втория сезон Брадшоу се отдава на ретро пазаруване в Париж, появявайки се облечена в палто с щампа на рози от Chez Sarah Vintage – магазин, базиран на пазара за антики в Saint-Ouen.

 

Сакото й беше съчетано с друг архивен артикул, а именно рокля на Giorgio Sant’Angelo с раиран корсаж, украсен с перли. За да завърши външния си аутфит, тя носеше чифт ботуши от собствения си гардероб, заедно с перлена огърлица от дизайнера на етични бижута Emily P Wheeler, както и розова чанта през тялото от базирания в Маями лейбъл Ximena Kavalekas.

 

Въпреки че Кари е известна с любовта си към модата и актуалните трендове в „Сексът и градът“, явно продуцентите са избрали този съзнателен подход към обличането й, който придобива допълнително значение през 2023 г., на фона на нарастващите опасения относно вредния отпечатъка на модата върху околната среда. Тъй като дизайнерите на костюми в сериала Моли Роджърс и Дани Сантяго имат пълен достъп до дрехите от оригиналната поредица, със сигурност са се възползвали от редица винтидж скъпоценни находки, които предстои да гледам във втория сезон на Просто ей така.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !