Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Игра на доверие е най-гледаният БГ филм за втори уикенд

отпечатай новината

01.03.2023 11:55 | Видян 352 пъти

Игра на доверие е най-гледаният БГ филм за втори уикенд

Интригуващият филм на режисьора Мартин Макариев, вдъхновен от лични истории от живота на Яна Маринова, дебютира успешно в първите си десет дни на голям екран. „Игра на доверие“ покори зрителския интерес и до момента привлече 15 912 зрители в киносалоните в цялата страна. Продукцията е безспорен фаворит сред новите родни заглавия, а преди нея, на върха на боксофиса за уикенда, очаквано се нареждат хитовият блокбъстър от Вселената на Marvel „Ант-мен: Квантомания“ и анимационният „Приключението на мумиите“.

 

В основата на „Игра на доверие“ стои вълнуваща среща с личните истории на майка и дъщеря, а в главните роли са Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, София Ласкин, Владимир Зомбори, Пламен Манасиев и Александър Димов. Участие взимат още Мария Каварджикова, Малин Кръстев, Христо Петков, Китодар Тодоров, Искра Донова, Александър Хаджиангелов, Яна Титова и др. Продукцията с елементи на трилър отваря темата за психическото и физическото насилие, често скрити зад маската на добрите намерения. Съвсем скоро филмът предстои да зарадва и развълнува и сънародниците ни зад граница. Той поема на турне из Европа, като първите дати на премиерните прожекции в чужбина са във Великобритания – 11.03 в Саутхемптън и 12.03 в Лондон.

 

До момента част от актьорския състав се срещна с феновете във Варна, а на 01.03 предстои и специално гостуване в Пловдив. Преди броени дни излезе и официалният клип на песента Once Upon A Time, част от официалния саундтрак на „Игра на доверие“. Сценарият на „Игра на доверие“ е на Борислав Захариев, а оператор е Андрей Андреев. Продуцент е Яна Маринова за „Spirit Production House“, изпълнителни продуценти са Мартин Макариев, Яна Маринова и Александър Сано. Филмът е подкрепен от Национален филмов център, разпространява се от bTV Studios. Линк към официалния трейлър в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=RWDJIQQ

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !