Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Алисия изпъна бръчките

отпечатай новината

02.03.2023 11:24 | Видян 1411 пъти

Алисия изпъна бръчките

Поп фолк звездата Алисия реши спешно да се подложи на разкрасителни процедури заради новопоявилите се бръчки и несъвършенства по лицето й. Целта, разбира се, е да заличи всичко, което издава хода на времето.

За целта брюнетката смело се подложи на модерен метод, който й гарантира съхранена красота за по-дълго. Дали ще има такъв ефект, времето ще покаже със сигурност, а дотогава изпълнителката обяснява, че процедурата била много иновативна и на основата на колагенови конци. Алисия явно е търсела магически ефект, за да бъде безупречна на рождения си ден, който беше на вчерашния 1 март.

За изненада на мнозина, оказва се, че манипулацията се извършва без убождания и игли, поради което и звездата няма нужда от възстановителен период, за да заличи белезите, защото такива няма.

Идеята на Алисия била да бъде неотразима на специалния си празничен ден - и разбира се, без нито една бръчка по лицето си. А какво друго си е правила поп фолк звездата или ще си прави, тепърва ще става ясно.

Далеч сме от мисълта, че тя не ляга под скалпела редовно, за да поддържа добрия си външен вид, залагайки единствено на такъв тип процедури, пише "Галерия".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !