Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Кейт облече военна униформа

отпечатай новината

14.03.2023 13:27 | Видян 427 пъти

Кейт облече военна униформа

Принцесата на Уелс устоя на ниските температури и снега, за да помогне на "ранен" войник.
Кейт Мидълтън смени ефирните рокли с военна униформа и се включи в учение в равнината Солсбъри. Симулацията включваше оказване на първа помощ на войник с огнестрелна рана в долната част на левия крак, който се наложи да бъде евакуиран от мястото на инцидента.
 

 

Кейт униформа
Getty Images

 


Хероцигнята на Кеймбридж, която е полковник от ирландската гвардия, посети войските за първи път от получаването на почетното назначение миналата година.  Тя пое поста кралски полковник от съпруга си Уилям, принц на Уелс.
 

 

Кейт униформа
Getty Images

 


Въпреки мразовитите условия херцогинята се присъедини към войските, които се грижиха за "ранения войник". Кейт асистира на младши ефрейтор Джоди Нюел при оказването на първа помощ, като приложи турникет върху долната част на левия му крак, за да спре кървенето.
 

 

Кейт униформа
Getty Images

 


Съпругата на престолонаследника обиколи тренировъчната зона Солсбъри Плейн, като бе разведена от генерал-майор Кристофър Гика, командир на армията в Лондон и подполковник Джеймс Олдридж, командир на 1-ви батальон на ирландската гвардия.

 

Херцогинята разгледа и различните видове оръжия, използвани от ирландската гвардия. Подполковник Олдридж каза, че неговият батальон с удоволствие приветства Кейт в Солсбъри Плейн за първото й посещение като кралски полковник.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !