12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Киану Рийвс организира незабравим рожден ден на своята любима

отпечатай новината

11.04.2023 11:05 | Видян 497 пъти

Киану Рийвс организира незабравим рожден ден на своята любима

Без да пести средства! Киану Рийвс направи всичко възможно за рождения ден на приятелката си Александра Грант, пише RadarOnline.

Източници разкриха пред изданието, че 58-годишният актьор е организирал незабравим купон в Сонома за изпълнителката, която наскоро навърши 50 години.

"Той покани всичките им приятели и роднини и беше много развълнуван", споделя източник, като отбелязва, че Киану напоследък е зает с пътувания по света, за да промотира новия си филм "Джон Уик: Част 4".

"И двамата имаха няколко луди седмици и това беше невероятно. Приятелите се надяваха, че той ще направи предложение на партито", заявява близък до двойката.

Двамата са заедно от 2019-а, макар да се познават повече от десетилетие.

"Връзката на Киану с Александра е много здрава, при тях присъства уважение и възхищение един на друг", коментира още източникът.

"В много отношения си приличат и харесват едни и същи неща. Години наред Киану беше сам и водеше самотен живот, така че сме повече от щастливи, че е намерил човек до себе си", обясняват приятелите на актьора, които са убедени, че връзката им ще трае дълго.

Звездата от "Матрицата" вече мисли за брак, макар че се колебае дали да зададе въпроса на своята Александра, тъй като изпитва страх, че тя ще отхвърли предложението му.

Неговите близки коментират, че Рийвс вече е подготвен с пръстен и знае какво ще й каже, просто е въпрос на време да се случи. Няма съмнение, че Александра е точно за него.

Двойката е имала няколко съвместни проекта, включително и работа по книгите "Ода за щастието" и "Сенки" и поддържа и общ бизнес - издателската компания X Artists Books.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !