Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Крис Дженър се обвинява, че е направила семейството си известно

отпечатай новината

16.06.2023 09:15 | Видян 223 пъти

Крис Дженър се обвинява, че е направила семейството си известно

Семейство Кардашиян-Дженър е наясно колко много се е променил животът им, откакто са станали известни.

В последния епизод на "Keeping Up With The Kardashians" Кимбърли разговаря с бившия мъж на сестра й Кортни - Скот Дисик. Освен темата за любовта, те повдигнаха въпросът как животът им се е променил, след известността.

"Чудя се какъв ли щеше да е животът сега, ако не бяхме поели по този път или не бяхме предприели това пътуване", признава Ким.

Според Дисик семейството им винаги e билo хитрo и ако не с телевизионно предаване, то са щели да бъдат предприемачи. Въпросът е дали Крис Дженър е нанесла повече вреда, отколкото полза на семейството си?

"Знам нещо, което е трудно за майка ми, тя е била наистина тъжна. Все задава въпросът: Какво направих? Нима заради мен стигнаха до това ниво...?", казва Кимбърли към Скот, който отвръща, че не е лесно да си щастлив.

"Тя смята, че всичко е свързано. И аз мога да се справя с всичко, дори с лошите неща", категорична е Ким. 

Aмериканският телевизионен риалити сериал, който се фокусира върху личния и професионалния живот на смесеното семейство Кардашиян-Дженър и се излъчваше между 2007 и 2021-а. Премиерата на сериала бе на 14 октомври 2007-а и е в рамките на 20 сезона, или иначе казано - почти четиринадесет години, като се превръща в един от най-дълго излъчваните телевизионни риалити сериали в САЩ.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !