Презастрояване, Тибет: Фото на деня

Презастрояване, Тибет: Фото на деня

Кошмар на Летище София заради...

3-процентовият Шенген доведе до безумни мерки на летище...

Диляна Попова пусна секси ВИДЕО

отпечатай новината

19.06.2023 10:17 | Видян 674 пъти

Диляна Попова пусна секси ВИДЕО

Диляна Попова не за първи път наелектризира последователите си с начина, по който изглежда. Няма да е и за последен, само че този път спиращото дъха видео, което показа в профила си, й навлече не само дежурните комплименти, че е зашеметяваща, но и серия от критични коментари.

"Ребра и дъно на бабешки гащи...Що за нелепост?", гласи един от многото коментари под последния пост на моделката в мрежата. Във видеото се вижда как тя позира за фотосесия, облечена... или по-скоро полуоблечена в смъкнати почти до долу широки дънки и блузка, която аха да разкрие прелестите й.

"Диляна, вие сте една от най-красивите и нежни жени-модели в България! Ама що за нелепа фотосесия е това,толкова грозен кадър... Каква е идеята на това нещо, сякаш сте се опелела в усмирителна риза и дънките оувърсайз са се смъкнали?!? Доста тъпо, като нещо, снимано в психиатрично отделение...", се казва в друг коментар до моделката.

Засега изкусителната брюнетка не е намерила за нужно да отговори на въпросите и излятия гняв под видеото, макар иначе нерядко да го прави по други въпроси. Дали в случая е въпрос на време, ще почакаме, ще видим.

ВИДЕО може да видите ТУК

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !