Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Куентин Тарантино за Брад Пит: Не му казвайте как да се съблича

отпечатай новината

20.06.2023 09:23 | Видян 437 пъти

Куентин Тарантино за Брад Пит: Не му казвайте как да се съблича

Някъде във всеки начален курс по филмово изкуство в колежа наистина трябва да има ден в учебната програма, отбелязан с "Брад Пит без риза във филми". Когато преброиш колко филма са свалили ризата му, започваш да си мислиш, че това е фундаментална част от съвременния движещ се образ - спомнете си за "Боен клуб", "Троя", "Съюзници", "Ярост", "Гепи (Snatch)" и най-новия "Имало едно време... в Холивуд".


 

Това е всичко, което искам да кажа: Пичът знае как да се съблича пред камера. Всички знаят това - освен очевидно режисьорът на "Имало едно време... в Холивуд" Куентин Тарантино.


 


 

В новия епизод на подкаста на Ейми Шумър 3 Girls, 1 Keith Тарантино разказа за онази сцена във филма, в която Пит сваля ретро тениската на Шампион, докато работи по покрива на Рик Далтън. Тарантино се опитва да каже на Пит как точно да я свали, чак до копчето. Не се получи добре.

"Беше смешно, защото всъщност на публично място Брад е доста срамежлив по отношение на подобни неща", казва Тарантин:


 

"Мисля, че може би разкопчаваш хавайската риза и я сваляш, а след това сваляш тениската "Шампион". Той каза: "Наистина? Искаш да мина през цялата тази глупост с копчетата? Просто ще я сваля наведнъж!"

За щастие, Тарантино имаше достатъчно разум, за да се успокои след първоначалния фaux pas - и ето, че се роди още един жадуван момент от филм с Брад Пит.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !