12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Диляна Попова си пъхна банкнота с Тодор Живков в банските

отпечатай новината

05.07.2023 14:03 | Видян 606 пъти

Диляна Попова си пъхна банкнота с Тодор Живков в банските

Изкусителната моделка Диляна Попова нямаше как да не попадне отново в епицентъра на вниманието, след като взе отношение след скандалния репортаж за полета на хеликоптер по родното Черноморие, който на 1 юли пускаше банкноти с лика на Тодор Живков.

На стори в Инстаграм профила си брюнетката показа къде е пъхнала една от банкнотите, а именно - в долната част на банския си. Кадърът, разбира се, влуди последователите й, провокирайки редица коментари след себе си.

undefined

Шефът на "Гражданска въздухоплавателна администрация" Христо Щерионов бе махнат от поста си заради прелитането над плажа край къмпинг "Градина", нарушило правилата. Съгласно изискванията, летателното средство трябва да лети на минимум 1000 фута или 300 метра над земята или сградите, което в този случай е видно, че не е спазено.

Друго нарушение е свързано с това, че е забранено изхвърляне на предмети от борда на летателното средство. Полетът е реклама за фест, който ще се проведе на плажа край резиденцията на Тодор Живков "Перла". Затова и банкнотите, които хеликоптерът разпръскваше, бяха с лика на Тато.

undefined

Собственик на терена, на който ще се състои събитието, заяви пред bTV, че това как ще бъде рекламирано то, е проблем на организаторите му. А в случая това е актуалното гадже на Диляна Попова - Лъчезар Захариев, който има заведения по морето. Затова и моделката продължава да рекламира събетието в своя инстаграм профил, пише "Хотнюз".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !