12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Мел Гибсън, Ащън Къчър и Джим Кавийзъл водят борбата срещу трафика на хора

отпечатай новината

20.07.2023 13:24 | Видян 742 пъти

Мел Гибсън, Ащън Къчър и Джим Кавийзъл водят борбата срещу трафика на хора

И тримата актьори изпълняват своята роля в борбата срещу групите за трафик на хора по света

Проблемът с трафика на хора в света остава един от нерешените проблеми, с които човечеството трябва да се сблъска и има трима холивудски актьори, които използват своите платформи, за да се борят срещу това явление. Мел Гибсън, Джим Кавийзъл и Ащън Къчър са постигнали много в борбата с тези престъпления. Всеки от тях има специфичен път към една и съща цел, но всички по същество правят едно и също нещо. Както може би вече знаете, Кавийзъл и Гибсън са работили заедно във филма „Страстите Христови“(2004г). Оттогава и двамата работят заедно зад затворени врати, за да се борят не само срещу това, но и срещу много други проблеми табу в света.

Джим Кавийзъл играе главната роля във филм наречен „Звукът на свободата“, който се занимава със самия проблем с трафика на деца. Имаше странно поведение от медиите, като нарекоха този филм "идеалният материал за теоретиците на конспирацията". Вместо да се опитват да рекламират филма, за да повишат осведомеността за този проблем, повечето медии решиха да го критикуват.


 

В случая на Ащън Къчър, той работи с правоприлагащите органи от различни страни, за да разбие множество групи за трафик на хора в Европа и Съединените щати. Актьорът от „Шоуто от 70-те“ вече говори пред Конгреса през 2017 г. за работата си и заплаши да разобличи най-могъщите педофили в САЩ. Това е работата, която и тримата вършат и всички са критикувани за това.


 

 


 

Източник: marca.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !