12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Венета Харизанова се потроши

отпечатай новината

24.07.2023 17:22 | Видян 677 пъти

Венета Харизанова се потроши

Венета Харизанова счупи крак, докато караше джет. Силна вълна изхвърлила моделката в морето, а при падането кракът й попада между машината и водата и се чупи. Красавицата се оплака първо в нета, качвайки снимка от случката.

Харизанова е любителка на водните и екстремни преживявания, между които бързите скорости с джет в морето. "Казвам сбогом на всички водни спортове това лято", сподели пред "Телеграф" тя.

Заради контузията красавицата ще бъде с превръзка на крака няколко седмици, след което лекарите напълно й забраняват всякакво натоварване в рамките на половин година.

Венета не е загубила надежда. Разказва, че първите няколко дни се чувствала зле. Но сега си направила равносметка. “Щом така се е случило, ще се възползвам от времето, което сега ще имам, за да работя повече”, разказа тя.

Последните няколко години Харизанова се занимава с дигитален маркетинг и пише реклама за социалните мрежи на различни филми. Признава, че лятото работата и оставала на заден план заради любовта към морето, джетовете и сърфа. Сега обаче ще седи пред компютъра до края на август и ще използва това, за да работи повече. “Винаги е добре да намираш положителното във всяка ситуация”, добави още тя.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !