12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Сиена Милър е бременна с второто си дете

отпечатай новината

22.08.2023 11:59 | Видян 314 пъти

Сиена Милър е бременна с второто си дете

Британската актриса Сиена Милър е в очакване на второто си дете, стана ясно от снимки, които бдителни папараци й направиха по време на почивката й в Ибиса. Фотосите, на които ясно си личи наедрялото й коремче, са заснети, докато блондинката, облечена в кафеникав бански от две части, беше на плажа с приятелки.

Това е втората лятна почивка на актрисата, която преди това прекара няколко дни в Сен Тропе заедно с половинката си, 26-годишния Оли Грийн. Засега нито Милър, нито някой човек от екипа й са коментирали новината за втората й бременност.

Преди време актрисата разказа в интервю за британското издание на "Elle", че когато една жена е около 40-те започва да си задава въпроси дали трябва да има още деца, дали иска, дали не е закъсняла и това й причинява сериозно напрежение.

"Малко преди да навърших 40, си замразих няколко яйцеклетки, защото мислих, че много искам да имам деца. След това обаче реших, че, ако трябва да бъда отново майка, то ще се случи. Така изчезна и целият този екзистенциален стрес", обяснява актрисата.

 

 

Сиена вече има едно дете, 10-годишната Марлоу, която е плод на любовта й с бившия й мъж Том Стъридж. По думите й, дъщеря й притежава много черти от характера й и е като нейно огледало.

"Когато отглеждаш дете, в което виждаш отражение на самия теб, това за мен е най-любящата, но и едновременно с това, най-напрегнатата връзка, която имам. Тя ме познава и аз я познавам. Харесва ми, че е много упорита, каквато съм и аз. Да, тя е друг човек, но с много мои черти", обяснява Сиена.

Припомняме, че най-известната връзка на британката, е тази с колегата й Джъд Лоу. Двамата обаче се разделиха, след като стана ясно, че той й е изневерявал с бавачката на децата му.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !