12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Мария заприлича на скелет

отпечатай новината

28.08.2023 10:43 | Видян 719 пъти

Мария заприлича на скелет

Чалгаджийката Мария вече прилича на скелет, толкова много килограми е свалила от себе си. И като прибавим задължителния фотошоп, с който коригира всяка от снимките си преди да ги публикува в социалните мрежи, то крайния резултат е повече от комичен.

В момента изпълнителката е на почивка с мъжа си Мирослав, с когото ту се събират, ту се разделят. Двамата се глезят като за световно в Монте Карло, откъдето Мария не пропусна да се пусне по бански от хотелската си стая. Вместо да обере суперлативите обаче, фолкаджийката пожъна точно обратното заради това, което показа.

От кадъра е най-виден силикона в бюста й, всичко останало е изчезнало. За капак удължените с фотошоп крака допълнително превръщат картинката в гротеска, защото както знаем Мария е доста ниска на ръст.

"Човек, вземи хапни нещо, ще си докараш някоя болест!", съветват я последователите й, но едва ли Мария им обръща чак такова внимание предвид онова, което показва редовно.

undefined

Притеснение във феновете й предизвика и косата на Мария, която на места сякаш липсва. Потвърждението дава певицата с пореден кадър, на който развява гривата си из плажната ивица.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !