Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Диляна Попова показа изненадващ нов член на семейството

отпечатай новината

08.09.2023 09:45 | Видян 763 пъти

Диляна Попова показа изненадващ нов член на семейството

Изкусителната моделка Диляна Попова хвърли в ступор всички, след като наскоро показа с кой неканен гост живее. Не бързайте да си мислите за мъже, защото поне засета тя изглежда е намерила своя човек в лицето на бизнесмена Лъчезар Захариев.

В случая става дума за малка жабка, която очевидно много си е харесала морския дом на моделката, съдейки от снимиките, които самата тя е публикувала в профила си в мрежата. Нещо повече - симпатичният гостенин е там вече повече от 3 дни.

undefined

Брюнетката приема шеговито новия член на семейството и почти всеки ден показва с кратко видео къде обикаля жабата. В едно от клипчетата беше между две стъклени чаши за вино, а пък на друго спокойно обхождаше пакети с оризовки и чипс. По всичко личи, че Диляна не се страхува от жабата и не мисли да я гони, пише "Телеграф".

Според поверия тя и не трябва да бъде гонена, а да остане колкото пожелае в къщата, която е избрала, за да донесе пари и просперитет. Факт е, че засега Попова прекара почти цяло лято на "Перла бийч" и дори показа кадри от жестокото наводнение в района. Не е ясно кога отново ще се завърне в столицата.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !