Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Дарина засенчи Амал Клуни на фестивала във Венеция

отпечатай новината

12.09.2023 09:00 | Видян 507 пъти

Дарина засенчи Амал Клуни на фестивала във Венеция

Дарина Павлова привлече вниманието на публиката по време на 80-тото издание на филмовия фестивал във Венеция. На форума тя се появи в предизвикателна черна рокля с дълбоко екстравагантно деколте и разголени рамене.

На Лагуната вдовицата на застреляния през 2003 г. президент на „Мултигруп" Илия Павлов присъства на благотворителни събития, свързани с престижния фестивал. Едно от тези събития беше с участието на Джордж Клуни и неговата половинка - Амал, с която Мадам Мулти се снима.

Този момент не остана незабелязан, благодарение на серията фотографии, която Дарина лично сподели в на профила си в Инстаграм.

На друго събитие по време на фестивала Павлова бе заложила на прозрачна и секси рокля, която безспорно прикова погледите на присъстващите. Този смел стил остави гостите на светското събитие възхитени и папараците не пропуснаха възможността да я снимат.

На 60 години бизнесдамата и продуцент демонстрира умопомрачителна форма, на която спокойно могат да завидят и по-младите дами от нея. Богатата наследница нажежава страстите в социалните мрежи. "Участието в магическата Венеция винаги е невероятно", написа Павлова, която като истинска знаменитост се качи в махагоновите лодки на Лагуната.

Павлова стана известна и с романтичната си връзка с покойния магнат и бивш премиер Силвио Берлускони, която допринесе за имиджа ѝ на важна фигура в светските кръгове.
Източник: woman.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !