Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Неделина Цанева е първата напуснала Фермата 9 по bTV

отпечатай новината

12.09.2023 12:26 | Видян 582 пъти

Неделина Цанева е първата напуснала Фермата 9 по bTV

Поп-фолк певицата беше отстранена след гласуване на съотборниците й от „Канатица“

Само седмица след старта на деветия сезон на „Фермата“ по bTV един от участниците се раздели с предаването завинаги. Поп-фолк певицата Неделина Цанева първа си тръгна от стопанството след отборния елиминационен дуел и гласуването на съотборниците й от „Канатица“. „Дадох всичко от себе си и в обора, и в битките. Във „Фермата“ исках да се изолирам от моята среда и успях. След това уникално изживяване ще се върна към живота навън преродена“, каза тя.

Броени часове след напускането си от „Фермата“, Неделина гостува в сутрешния блок на bTV „Тази сутрин“. „Дадох всичко от себе си. Не мога да кажа, че е имало нещо, което да ми е най-трудно, защото аз влязох с нагласата, че ще ми е трудно. Не съм очаквала да има лесен момент. За мен това е едно уникално преживяване – да излезеш от зоната си на комфорт, да не знаеш къде отиваш и да експериментираш със себе си. Аз съм изключително доволна, че излязох за себе си като победител“, сподели тя пред Мария Цънцарова и Златимир Йочев.

Певицата Неделина, писателката Цветина и учителката Теодора от „Канатица“ се сблъскаха на Арената с представителки на конкурентния отбор „Елбетица“. Шестте силни и амбициозни жени от двата тима мериха сили в три индивидуални и две групови битки.


 



В първия сблъсък за два пендара една срещу друга застанаха Цветина от „Канатица“ и актрисата Присияна от „Елбетица“. По регламент те трябваше да прекосят Арената десетки пъти, да пълнят кофи с пясък и да ги изсипват в пясъчни часовници, чието съдържание постоянно изтичаше. Цветина тръгна по-бързо, но изгуби първоначалното темпо. Присияна успя да разпредели по-добре силите си и я победи.


 



Във втората битка за три пендара влязоха Теодора от „Канатица“ и софтуерният инженер Моника от „Елбетица“. Върху Арената те завариха 60 двулицеви плочки. Половината бяха бели, а останалите - черни. Всяка дуелистка трябваше да обърне нагоре колкото може повече плочки от един цвят в рамките на 20 минути. В това изпитание надделя Теодора.  

Третата битка за един пендар противопостави Неделина от „Канатица“ и фитнес треньора Ния от „Елбетица“. Опонентките трябваше да пренасят топчета върху табла като стъпват по дървени трупчета със завързани върху стъпалата им дъски. Ния постигна точните ритъм и баланс, и финишира първа.


 



След това изпитание резултатът между представителките на „Канатица“ и „Елбетица“ се изравни. В последвалата отборна битка за четири пендара - отговори на въпросите от Алманаха, тимовете също излязоха наравно. Изходът от дуела се реши във втората многокомпонентна отборна битка, в която участничките освободиха дървена стълба от вериги, прекараха топки през препятствия и използваха катапулт. Жените от „Елбетица“ се оказаха по-бързи и сръчни, и триумфираха. Те взеха общо десет пендара, а „Канатица“ остана само с пет и гласува за отстраняването на Неделина.


 



Преди старта на дуела стана ясно, че един от участниците води битка на „тихия фронт“. Режисьорът Станислав Дойнов от „Елбетица“ пожела да напусне „Фермата“, след като обвини актьора Петър Петров в диктатура и обсебване на решенията в отбора. Водещият Андрей Арнаудов даде 24 часа на враждуващите риалити герои да потърсят общ език и да изгладят отношенията си преди Станислав да вземе окончателното си решение дали да остане в стопанството или да го напусне завинаги.  


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !