Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Край на любовната сага във "Фермата"

отпечатай новината

26.09.2023 12:37 | Видян 563 пъти

Край на любовната сага във

Любовната драма във "Фермата" между Моника и Петър май приключи безславно, тъй като Моника бе изгонена, след като нейният отбор загуби кървавата битка за пендари.

В първия дуел от страна на "Елбетица" в боя се впуснаха Емилия, Моника и Петър. "Канатица" пък избра Лилия, Теодора и Георги. Петър успя да завоюва 2 пендара за "Елбетица".

В следващата битка за 1 пендар Еми от "Елбетица" взе победата на Лили от "Канатица". Въпросите от Алманаха донесоха 4 пендара на "Канатица" и резултатът стана 6:4 за "Елбетица".

Изненадващо обаче, дуелът започна по един начин, а завърши по съвсем различен. Отборът, който не успя да натисне бутона за финал, беше "Елбетица" и така "Канатица" победи. На "Елбетица" се наложи да гласуват кой от тримата дуелисти да напусне "Фермата" и те решиха това да е именно Моника.

undefined

"Освен Алманаха вкъщи ще занеса много любов. Преживях това, за което съм дошла във "Фермата" и се чувствам щастлива", каза за финал Моника, която имаше любовна авантюра с Петър.

undefined

Дали връзката им ще се развие и извън пределите на най-популярното стопанство и двамата ще докажат, че любовта им не е била само за пред камерите, предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !