Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Срамът не е за нея: Тони Димитрова скочи за Петя Дикова

отпечатай новината

28.09.2023 16:20 | Видян 695 пъти

Срамът не е за нея: Тони Димитрова скочи за Петя Дикова

Новината, че Петя Дикова е свалена от ефир заради невъзпитаното поведение в ефир от страна на децата на певицата Виктория Терзийска, обиколи за часове публичното пространство, предизвиквайки вълна от реакции. Най-горещо обаче, както обикновено, е в социалните мрежи, където и Тони Димитрова открито подкрепи Петя Дикова.

"Че каква е вината на Петя? Какво да направи? Да ги изгони? Срамът не е за нея!... Как да се справи? Поставете се на нейно място! Как бихте постъпили? Аз също щях да се смутя, то беше ужасно. Жалко!", такъв коментар написа под публикация с въпросната новина Тони Димитрова и отприщи серия от реакции и на други учудени от тв казуса.

undefined

undefined

"Интересно Дикова каква вина има? На страницата на Вики Терзийска имаше безброй негативни коментари и тя твърдеше, че проблем с децата й Няма ! Така, че проблемът явно Е за Вики", пише под коментара на певицата потребител. А друг признава:

"Аз напуснах училище, на 3 минути отсреща, постоянно място, заради такива невъзпитани и неуправлаяеми деца и техните претенциозни родители....В пубертета вече положението става отчайващо".

"То като й видиш морала на Терзийска, ти става ясно!", пък гласи поредната реакция.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !