Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мис България пострада във "Фермата"

отпечатай новината

29.09.2023 10:47 | Видян 660 пъти

Мис България пострада във

Контузия извади от строя една от най-красивите и лъчезарни участнички във "Фермата". Мис България Нанси Карабойчева пострада в битка за бързина и концентрация, и моментално беше откарана в болница, а травмата съкруши не само нея, но и съотборниците й от "Канатица".

Блондинката, която навремето е тренирала волейбол, скочи от високо по време на изпитание за бързина и концентрация, приземи се накриво върху глезена си и извика от болка. Секунди по-късно стана ясно, че не може да се изправи на крака и на терена пристигна лекар.


undefined

"Коляното е усукано жестоко, отиваме да направим снимка", отсече медикът, а пострадалата беше натоварена на носилка и замина към лечебно заведение.

Самата Нанси прие тежко травмата, защото не е ясно кога и как ще се върне в риалитито. "Рева от яд, не от болка! Искам да я вземете тази игра!", каза тя на съотборниците си от "Канатица". Тимът й обаче падна от "Елбетица" и обвини за загубата си операторката в кол център Иванка, която се забави по трасето.

undefined

След поражението си червените се върнаха с увесен нос в мизерните условия на "ада", а зелените заживяха нашироко в "рая".


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !