12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Надникваме в пищното провинциално имение на Дейвид и Виктория Бекъм за £12М

отпечатай новината

06.10.2023 12:13 | Видян 499 пъти

Надникваме в пищното провинциално имение на Дейвид и Виктория Бекъм за £12М

Новият документален филм за живота на Дейвид Бекъм не само даде на феновете да надникнат в неразказваните досега истории от живота и кариерата му, но и в неговия луксозен дом за £12 милиона.

Поредицата от четири части на Netflix проследява кариерата му в Манчестър Юнайтед, както и връзката му със съпругата Виктория.

Твърди се, че сериалът ще даде на феновете невиждана досега представа за това кой всъщност е Бекъм, включително неговото семейство, приятели, съотборници и навиците му за пазаруване и чистене.

Тези навици бяха показани, когато камерите проследиха Дейвид, 48, и съпругата му, 49, около имението му в Котсуолдс.


 



Двойката грабна своето убежище в провинцията за £6,15 милиона през декември 2016 г.

След ремонт, имотът сега разполага със сауна, малък басейн, футболно игрище, фитнес зала, плувен басейн и палатка за сафари на стойност £50 000 на територията за забавление.

Сега се оценява на около £12 милиона.

В документалния филм зрителите видяха вътре в къщата, вдъхновена от Soho Farmhouse, която беше проектирана с дървен под и открити тухлени стени.

Една сцена показа как двойката готви и танцува със семейството в тяхната палатка за барбекю.


 



Друга показа Дейвид да говори за невероятно организирания си гардероб, докато говореше за своята „мания“ да поддържа нещата в ред.

Бившият футболист - който страда от обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР) - даде на феновете поглед върху начина му на живот.

В началото на четвъртия и последен епизод беше показан клип на него като тийнейджър, който казва, че винаги поддържа стаята си чиста, защото „мрази неподредена стая“.


 



Външното пространство на имението разполага също с пергола, овощна градина, малък басейн, тенис корт, плувен басейн и футболно игрище.

Домът се намира в шикозното село Грейт Тю, близо до Чипинг Нортън, но по-рано тази година беше съобщено, че семейство Бекъм планира да продаде дома си след оплаквания от силен трафик, минаващ покрай него.


 



Това се случва, след като Soho Farmhouse, която се намира наблизо, стана изключително популярна през последните няколко години и доведе до увеличаване на броя на колите в района.

Освен този имот, двойката също притежава имение за £25 милиона в Западен Лондон, както и други в Дубай и Маями.

За да отпразнува старта на сериала на Netflix в Лондон, във вторник вечерта семейство Бекъм излезе със сила, като "удари" червения килим преди епизодите да излязат на малкия екран.


 



Освен съпругата и децата му, родителите на Дейвид Тед и Сандра също присъстваха, както и много други известни лица, включително бившата Spice Girl Ема Бънтън, Джеймс Кордън и Анна Уинтур.

Филмът за Бекъм е вече в Netflix.


Източник: Metro

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !