Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Щерката на Мария заби наследник на богат строител

отпечатай новината

09.10.2023 09:17 | Видян 842 пъти

Щерката на Мария заби наследник на богат строител

Щерката на фолкпевицата Мария - Марая си има гадже и то не кой да е. Тийнейджърката, която поне засега залага на естествения си чар, за разлика от дъщерите на много колежки на Мария, излиза с Борис Бибов, който е наследник на успешни и богати строителни предприемачи.

Бибов е доста популярен сред младите софийски ВИП наследници и вероятно не е имало как да убегне и на Марая. Двамата изглежда, че са много щастливи заедно, но колко ще изкарат като влюбена двойка, тепърва ще става ясно.

Гаджето на Марая е приятел със сина на Емилия и щерката на Люба Пашова, но сърцето му принадлежи на Марая. Като повечето си връстници е тренирал таекуондо, но сега е съсредоточен върху обучението си в елитно школо, където се подготвя да поеме семейния бизнес. Във фамилията му има и политици на местно ниво.

undefined

Бибов е достатъчно богат, за да задоволи капризите на приятелката си, която обожава пътешествията и марковите дрехи. 15-годишната звездна наследница доста намали присъствието сси в социалните мрежи след скандала с майка си, която бе пребита от третия си мъж Миро. Тя гледа да пази дистанция от пастрока си, а майка й вече споделя само стари снимки с момичето си, пише "Хотнюз".

В елитното Англо-американско училище, в което тя учи, не били съгласни непрекъснато да се шуми около скандално-известната й майка.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !