12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Ще сваля 20 килограма: Сашка Васева

отпечатай новината

12.10.2023 12:07 | Видян 511 пъти

Ще сваля 20 килограма: Сашка Васева

Сашка Васева посреща 57-ия си рожден ден в компанията на най-близките си хора — съпруга Христо и двете им деца Христо-Никола й Христина-Елена, както и на 80-годишния си баща. Любимката на народа, която в последните две години мина през тежки здравословни проблеми, сега е смирена и напълно променена, но щастлива от новото си "аз".

Дъщеря й пристига специално от Германия, където учи в момента, а синът й е студент в Нов български университет. Тримата са й приготвили прекрасна изненада, която са сигурни, че ще й хареса. На масата ще има голяма торта и любимите на Сашка свински ребърца. Децата на изпълнителката все повече приковават погледите с изписаните си черти.

Христо-Никола

Христина-Елена

След рождения си ден Дупнишката Мадона е решена да започне диета и да свали цели 20 килограма. Заради тежката мозъчна операция, която преживя преди две години, тя бе станала едва 40 кг., а към днешна дата положението е точно обратното и певицата е твърдо решена да си върне формата от периода, в който бе на върха на славата. "Жената е харесвана от мъжете, когато е пищна и пухкава", обаче поясни Сашка, с което дава да се разбере, че няма да бъде грозно слаба след диетата, пише "Галерия".

Припомняме, че миналият месец тя беше отново в Германия, където лекарите се грижат за нея и възвръщане на зрението й, тъй като тя вижда все още само силуети, нищо друго. Но пък вярата, че ще прогледне отново не я напуска нито за минута, пише още изданието.

undefined

Въпреки че я определят като една от създателките на попфолка у нас, Сашка Васева претърпя не само животоспасяваща операция, но и истинска трансформация в мисленето си в последната година, заявявайки, че се срамува от "старото си аз". "След 30 години купон, следват 2 години ад", смята тя.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !