12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Макар и разделен със съпругата си Хю Джакман отпразнува рождения си ден с нея

отпечатай новината

17.10.2023 13:12 | Видян 333 пъти

Макар и разделен със съпругата си Хю Джакман отпразнува рождения си ден с нея

Хю Джакман и бившата му съпруга - Дебора-Лий Фърнес, бяха засечени отново заедно. Причината двойката да се срещне бе 55-ия рожден ден, който актьорът отпразнува през уикенда.

Дебора и Хю посетиха нюйоркска закусвалня, като към тях се присъединиха техни общи приятели, съобщава британското издание "Mirror". А източници разказаха пред "Page Six", че Хю и Дебора-Лий са прекарали "весело" вечерта.

Припомняме, че двамата обявиха раздялата си наскоро след 27 години брак. Въпреки това планират да запазят приятелски отношения. За раздялата двамата излязоха в съвместно изявление: "Бяхме благословени да споделим почти три десетилетия заедно в един прекрасен брак. Сега пътищата ни се разделят. Решихме да продължим индивидуалното си развитие."

 

 

В изявлението те допълниха, че основен приоритет ще остане семейството, макар и да не са заедно вече. "Това е единственото изявление, което някой от нас ще направи", добавиха те, отхвърляйки спекулациите, че ще говорят публично за края на брака си. 

Иначе двамата имат две деца - Оскар и Ава, и въпреки да не бе посочена реална причина за изненадващата им раздяла, новината изстреля актьора в списъка на най-търсените мъже в Холивуд, тъй като фенките отчаяно се опитват да си уредят среща с него.

"Позволявам ти да ме поканиш на среща, Хю", "Ти си най-подходящият и най-горещият ерген на света", "Аз също съм свободна!", са голяма част от коментарите. Откакто новината за развода му се разчу, Хю бе забелязан да присъства на поредица събития, включително и на футболен мач в Ню Йорк, заедно с близките си приятели - Райън, Блейк и Тейлър Суифт.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !