Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Дъщеря ликвидира майка си в "Игри на волята"

отпечатай новината

26.10.2023 11:26 | Видян 598 пъти

Дъщеря ликвидира майка си в

В "Игри на волята" битките стават все по-ожесточени, особено когато на Арената се изправят роднини. В снощния епизод видяхме как двама братя се налагат жестоко един друг, а дъщеря направо опустоши майка си, без да й мигне окото.

В крайна сметка Старейшините постигнаха безапелационна победа срещу Гладиаторите. Синьото племе спечели 6 от общо 8 единоборства и показа много хъс на Арената.

А тези, които се оказаха най-безкомпромисни, бяха Денислава Велкова и Михаил Кръстев, които остраниха хладнокръвно своите най-близки хора не само в шоуто, но и в живота, съответно - бизнесдамата Виолета Стайкова и плувецът Радостин Кръстев.

undefined

Загубата на Гладиаторите пък ги изпрати край огъня, където те трябваше да посочат един от своите за елиминационната битка в петък. Червените избраха Цвети Станева, която за втори пореден път ще се бори за мястото си в "Игри на волята".

undefined

Шампионката по калистеника победи Теодора Мудева в елиминационния двубой миналата седмица, но този път има вероятност да се изправи срещу много по-силен противник в лицето на Благомир Мастагарков - аутсайдера при сините.

В днешната номинационна битка Старейшините и Гладиаторите отново ще премерят сили на Арената, а непредвидените ситуации отново ще изиграят ключова роля в играта им. Последствията няма да се харесат на никого.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !