Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Иван излетя от "Фермата" след унизителен разгром на Арената

отпечатай новината

31.10.2023 10:54 | Видян 450 пъти

Иван излетя от

Унизителна загуба на Арената с 0 на 15 преживя "Канатица" от "Елбетица" във "Фермата", а един от силните играчите в разгромения червен отбор напусна завинаги риалитито.

Срещу професорския син Иван гласуваха четирима от съотборниците му с мотива, че в тима са останали много малко жени и е време да си тръгне мъж. Още толкова червени играчи обаче дадоха наказателен вот срещу учителката Теодора с обяснението, че е твърде неуверена и хленчеща.

След изравняването на гласовете "Елбетица" получи правото да „пусне гилотината“ и да реши кой от конкурентния отбор да си тръгне - професорският син или учителката. Само след минута размисъл, зелените единодушно посочиха Иван.

Решението им разплака участника, който не криеше чувствата си от първия ден в предаването. "Аз съм емоционална личност, разстройвам се лесно. Във "Фермата" станахме едно семейство, защото прекарваме заедно по 24 часа в денонощието, колкото не прекарвам с жена ми и децата ми", каза Иван. Преди да си тръгне от "Фермата" той се похвали и с най-голямата си победа - да търпи в обкръжението си земеделеца Кенан, който се прослави с грубото си поведение и примитивно чувство за хумор.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !